Consumption and portion sizes of tree nuts, peanuts and seeds in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) cohorts from 10 European countries

  1. Jenab, M.
  2. Sabaté, J.
  3. Slimani, N.
  4. Ferrari, P.
  5. Mazuir, M.
  6. Casagrande, C.
  7. Deharveng, G.
  8. Tjønneland, A.
  9. Olsen, A.
  10. Overvad, K.
  11. Boutron-Ruault, M.C.
  12. Clavel-Chapelon, F.
  13. Boeing, H.
  14. Weikert, C.
  15. Linseisen, J.
  16. Rohrmann, S.
  17. Trichopoulou, A.
  18. Naska, A.
  19. Palli, D.
  20. Sacerdote, C.
  21. Tumino, R.
  22. Mattiello, A.
  23. Pala, V.
  24. Bueno-De-Mesquita, H.B.
  25. Ocké, M.C.
  26. Peeters, P.H.
  27. Engeset, D.
  28. Skeie, G.
  29. Jakszyn, P.
  30. Ardanaz, E.
  31. Quirós, J.R.
  32. Chirlaque, M.D.
  33. Martinez, C.
  34. Amiano, P.
  35. Berglund, G.
  36. Palmqvist, R.
  37. Van Guelpen, B.
  38. Bingham, S.
  39. Key, T.
  40. Riboli, E.
  41. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
British Journal of Nutrition

ISSN: 0007-1145 1475-2662

Año de publicación: 2006

Volumen: 96

Número: SUPPL. 2

Tipo: Artículo

DOI: 10.1017/BJN20061859 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor