Fish consumption and breast cancer risk. The European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC)

  1. Engeset, D.
  2. Alsaker, E.
  3. Lund, E.
  4. Welch, A.
  5. Khaw, K.-T.
  6. Clavel-Chapelon, F.
  7. Thiébaut, A.
  8. Chajès, V.
  9. Key, T.J.
  10. Allen, N.E.
  11. Amiano, P.
  12. Dorronsoro, M.
  13. Tjønneland, A.
  14. Stripp, C.
  15. Peeters, P.H.M.
  16. Van Gils, C.H.
  17. Chirlaque, M.-D.
  18. Nagel, G.
  19. Linseisen, J.
  20. Ocké, M.C.
  21. Bas Bueno-De-Mesquita, H.
  22. Sacerdote, C.
  23. Tumino, R.
  24. Ardanaz, E.
  25. Sánchez, M.-J.
  26. Panico, S.
  27. Palli, D.
  28. Trichopoulou, A.
  29. Kalapothaki, V.
  30. Benetou, V.
  31. Ramón Quirós, J.
  32. Agudo, A.
  33. Overvad, K.
  34. Bjerregaard, L.
  35. Wirfält, E.
  36. Schulz, M.
  37. Boeing, H.
  38. Slimani, N.
  39. Riboli, E.
  40. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
International Journal of Cancer

ISSN: 0020-7136 1097-0215

Año de publicación: 2006

Volumen: 119

Número: 1

Páginas: 175-182

Tipo: Artículo

DOI: 10.1002/IJC.21819 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible