Dietary intake of polycyclic aromatic hydrocarbons in a Spanish population

  1. Ibáñez, R.
  2. Agudo, A.
  3. Berenguer, A.
  4. Jakszyn, P.
  5. Tormo, M.J.
  6. Sanchéz, M.J.
  7. Quirós, J.R.
  8. Pera, G.
  9. Navarro, C.
  10. Martinez, C.
  11. Larrañaga, N.
  12. Dorronsoro, M.
  13. Chirlaque, M.D.
  14. Barricarte, A.
  15. Ardanaz, E.
  16. Amiano, P.
  17. González, C.A.
Revista:
Journal of Food Protection

ISSN: 0362-028X

Año de publicación: 2005

Volumen: 68

Número: 10

Páginas: 2190-2195

Tipo: Artículo

DOI: 10.4315/0362-028X-68.10.2190 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible