Food sources of carbohydrates in a European cohort of adults

  1. Wirfält, E.
  2. McTaggart, A.
  3. Pala, V.
  4. Gullberg, B.
  5. Frasca, G.
  6. Panico, S.
  7. Bueno-de-Mesquita, H.B.
  8. Peeters, P.H.M.
  9. Engeset, D.
  10. Skeie, G.
  11. Chirlaque, M.D.
  12. Amiano, P.
  13. Lundin, E.
  14. Mulligan, A.
  15. Spencer, E.A.
  16. Overvad, K.
  17. Tiønneland, A.
  18. Clavel-Chapelon, F.
  19. Linseisen, J.
  20. Nöthlings, U.
  21. Polychronopoulos, E.
  22. Georga, K.
  23. Charrondière, U.R.
  24. Slimani, N.
Revista:
Public Health Nutrition

ISSN: 1368-9800

Año de publicación: 2002

Volumen: 5

Número: 6 B

Páginas: 1197-1215

Tipo: Artículo

DOI: 10.1079/PHN2002399 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor