Dietary flavonoid and lignan intake and gastric adenocarcinoma risk in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) study

  1. Zamora-Ros, R.
  2. Agudo, A.
  3. Luján-Barroso, L.
  4. Romieu, I.
  5. Ferrari, P.
  6. Knaze, V.
  7. Bueno-de-Mesquita, H.B.
  8. Leenders, M.
  9. Travis, R.C.
  10. Navarro, C.
  11. Sánchez-Cantalejo, E.
  12. Slimani, N.
  13. Scalbert, A.
  14. Fedirko, V.
  15. Hjartaker, A.
  16. Engeset, D.
  17. Skeie, G.
  18. Boeing, H.
  19. Förster, J.
  20. Li, K.
  21. Teucher, B.
  22. Agnoli, C.
  23. Tumino, R.
  24. Mattiello, A.
  25. Saieva, C.
  26. Johansson, I.
  27. Stenling, R.
  28. Redondo, M.L.
  29. Wallström, P.
  30. Ericson, U.
  31. Khaw, K.-T.
  32. Mulligan, A.A.
  33. Trichopoulou, A.
  34. Dilis, V.
  35. Katsoulis, M.
  36. Peeters, P.H.M.
  37. Igali, L.
  38. Tjønneland, A.
  39. Halkjær, J.
  40. Touillaud, M.
  41. Perquier, F.
  42. Fagherazzi, G.
  43. Amiano, P.
  44. Ardanaz, E.
  45. Bredsdorff, L.
  46. Overvad, K.
  47. Ricceri, F.
  48. Riboli, E.
  49. González, C.A.
  50. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
American Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 0002-9165 1938-3207

Año de publicación: 2012

Volumen: 96

Número: 6

Páginas: 1398-1408

Tipo: Artículo

DOI: 10.3945/AJCN.112.037358 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

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