Dietary flavonoid and lignan intake and gastric adenocarcinoma risk in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) study
- Zamora-Ros, R.
- Agudo, A.
- Luján-Barroso, L.
- Romieu, I.
- Ferrari, P.
- Knaze, V.
- Bueno-de-Mesquita, H.B.
- Leenders, M.
- Travis, R.C.
- Navarro, C.
- Sánchez-Cantalejo, E.
- Slimani, N.
- Scalbert, A.
- Fedirko, V.
- Hjartaker, A.
- Engeset, D.
- Skeie, G.
- Boeing, H.
- Förster, J.
- Li, K.
- Teucher, B.
- Agnoli, C.
- Tumino, R.
- Mattiello, A.
- Saieva, C.
- Johansson, I.
- Stenling, R.
- Redondo, M.L.
- Wallström, P.
- Ericson, U.
- Khaw, K.-T.
- Mulligan, A.A.
- Trichopoulou, A.
- Dilis, V.
- Katsoulis, M.
- Peeters, P.H.M.
- Igali, L.
- Tjønneland, A.
- Halkjær, J.
- Touillaud, M.
- Perquier, F.
- Fagherazzi, G.
- Amiano, P.
- Ardanaz, E.
- Bredsdorff, L.
- Overvad, K.
- Ricceri, F.
- Riboli, E.
- González, C.A.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 0002-9165, 1938-3207
Año de publicación: 2012
Volumen: 96
Número: 6
Páginas: 1398-1408
Tipo: Artículo