Plasma phospholipid fatty acid profiles and their association with food intakes: Results from a cross-sectional study within the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition
- Saadatian-Elahi, M.
- Slimani, N.
- Chajès, V.
- Jenab, M.
- Goudable, J.
- Biessy, C.
- Ferrari, P.
- Byrnes, G.
- Autier, P.
- Peeters, P.H.M.
- Ocké, M.
- De Mesquita, B.B.
- Johansson, I.
- Hallmans, G.
- Manjer, J.
- Wirfält, E.
- González, C.A.
- Navarro, C.
- Martinez, C.
- Amiano, P.
- Suárez, L.R.
- Ardanaz, E.
- Tjønneland, A.
- Halkjaer, J.
- Overvad, K.
- Jakobsen, M.U.
- Berrino, F.
- Pala, V.
- Palli, D.
- Tumino, R.
- Vineis, P.
- De Magistris, M.S.
- Spencer, E.A.
- Crowe, F.L.
- Bingham, S.
- Khaw, K.-T.
- Linseisen, J.
- Rohrmann, S.
- Boeing, H.
- Noethlings, U.
- Olsen, K.S.
- Skeie, G.
- Lund, E.
- Trichopoulou, A.
- Oustoglou, E.
- Clavel-Chapelon, F.
- Riboli, E.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 0002-9165
Año de publicación: 2009
Volumen: 89
Número: 1
Páginas: 331-346
Tipo: Artículo