Plasma phospholipid fatty acid profiles and their association with food intakes: Results from a cross-sectional study within the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition

  1. Saadatian-Elahi, M.
  2. Slimani, N.
  3. Chajès, V.
  4. Jenab, M.
  5. Goudable, J.
  6. Biessy, C.
  7. Ferrari, P.
  8. Byrnes, G.
  9. Autier, P.
  10. Peeters, P.H.M.
  11. Ocké, M.
  12. De Mesquita, B.B.
  13. Johansson, I.
  14. Hallmans, G.
  15. Manjer, J.
  16. Wirfält, E.
  17. González, C.A.
  18. Navarro, C.
  19. Martinez, C.
  20. Amiano, P.
  21. Suárez, L.R.
  22. Ardanaz, E.
  23. Tjønneland, A.
  24. Halkjaer, J.
  25. Overvad, K.
  26. Jakobsen, M.U.
  27. Berrino, F.
  28. Pala, V.
  29. Palli, D.
  30. Tumino, R.
  31. Vineis, P.
  32. De Magistris, M.S.
  33. Spencer, E.A.
  34. Crowe, F.L.
  35. Bingham, S.
  36. Khaw, K.-T.
  37. Linseisen, J.
  38. Rohrmann, S.
  39. Boeing, H.
  40. Noethlings, U.
  41. Olsen, K.S.
  42. Skeie, G.
  43. Lund, E.
  44. Trichopoulou, A.
  45. Oustoglou, E.
  46. Clavel-Chapelon, F.
  47. Riboli, E.
  48. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
American Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 0002-9165

Año de publicación: 2009

Volumen: 89

Número: 1

Páginas: 331-346

Tipo: Artículo

DOI: 10.3945/AJCN.2008.26834 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor