Fruit and vegetable consumption and lung cancer risk: Updated information from the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC)
- Linseisen, J.
- Rohrmann, S.
- Miller, A.B.
- Bueno-De-Mesquita, H.B.
- Büchner, F.L.
- Vineis, P.
- Agudo, A.
- Gram, I.T.
- Janson, L.
- Krogh, V.
- Overvad, K.
- Rasmuson, T.
- Schulz, M.
- Pischon, T.
- Kaaks, R.
- Nieters, A.
- Allen, N.E.
- Key, T.J.
- Bingham, S.
- Khaw, K.-T.
- Amiano, P.
- Barricarte, A.
- Martinez, C.
- Navarro, C.
- Quirós, R.
- Clavel-Chapelon, F.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Touvier, M.
- Peeters, P.H.M.
- Berglund, G.
- Hallmans, G.
- Lund, E.
- Palli, D.
- Panico, S.
- Tumino, R.
- Tjønneland, A.
- Olsen, A.
- Trichopoulou, A.
- Trichopoulos, D.
- Autier, P.
- Boffetta, P.
- Slimani, N.
- Riboli, E.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 0020-7136, 1097-0215
Año de publicación: 2007
Volumen: 121
Número: 5
Páginas: 1103-1114
Tipo: Artículo