Dietary intake of total, heme and non-heme iron and the risk of colorectal cancer in a European prospective cohort study

  1. Aglago, E.K.
  2. Cross, A.J.
  3. Riboli, E.
  4. Fedirko, V.
  5. Hughes, D.J.
  6. Fournier, A.
  7. Jakszyn, P.
  8. Freisling, H.
  9. Gunter, M.J.
  10. Dahm, C.C.
  11. Overvad, K.
  12. Tjønneland, A.
  13. Kyrø, C.
  14. Boutron-Ruault, M.-C.
  15. Rothwell, J.A.
  16. Severi, G.
  17. Katzke, V.
  18. Srour, B.
  19. Schulze, M.B.
  20. Wittenbecher, C.
  21. Palli, D.
  22. Sieri, S.
  23. Pasanisi, F.
  24. Tumino, R.
  25. Ricceri, F.
  26. Bueno-de-Mesquita, B.
  27. Derksen, J.W.G.
  28. Skeie, G.
  29. Jensen, T.E.
  30. Lukic, M.
  31. Sánchez, M.-J.
  32. Amiano, P.
  33. Colorado-Yohar, S.
  34. Barricarte, A.
  35. Ericson, U.
  36. van Guelpen, B.
  37. Papier, K.
  38. Knuppel, A.
  39. Casagrande, C.
  40. Huybrechts, I.
  41. Heath, A.K.
  42. Tsilidis, K.K.
  43. Jenab, M.
  44. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
British Journal of Cancer

ISSN: 1532-1827 0007-0920

Año de publicación: 2023

Volumen: 128

Número: 8

Páginas: 1529-1540

Tipo: Artículo

DOI: 10.1038/S41416-023-02164-7 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible