Dietary fatty acids and endometrial cancer risk within the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition

  1. Yammine, S.G.
  2. Huybrechts, I.
  3. Biessy, C.
  4. Dossus, L.
  5. Panico, S.
  6. Sánchez, M.J.
  7. Benetou, V.
  8. Turzanski-Fortner, R.
  9. Katzke, V.
  10. Idahl, A.
  11. Skeie, G.
  12. Olsen, K.S.
  13. Tjønneland, A.
  14. Halkjaer, J.
  15. Colorado-Yohar, S.
  16. Heath, A.K.
  17. Sonestedt, E.
  18. Sartor, H.
  19. Schulze, M.B.
  20. Palli, D.
  21. Crous-Bou, M.
  22. Dorronsoro, A.
  23. Overvad, K.
  24. Gurrea, A.B.
  25. Severi, G.
  26. Vermeulen, R.C.H.
  27. Sandanger, T.M.
  28. Travis, R.C.
  29. Key, T.
  30. Amiano, P.
  31. Van Guelpen, B.
  32. Johansson, M.
  33. Sund, M.
  34. Tumino, R.
  35. Wareham, N.
  36. Sacerdote, C.
  37. Krogh, V.
  38. Brennan, P.
  39. Riboli, E.
  40. Weiderpass, E.
  41. Gunter, M.J.
  42. Chajès, V.
  43. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
BMC Cancer

ISSN: 1471-2407

Año de publicación: 2023

Volumen: 23

Número: 1

Tipo: Artículo

DOI: 10.1186/S12885-023-10611-0 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible