Circulating amino acid levels and colorectal cancer risk in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition and UK Biobank cohorts
- Rothwell, J.A.
- Bešević, J.
- Dimou, N.
- Breeur, M.
- Murphy, N.
- Jenab, M.
- Wedekind, R.
- Viallon, V.
- Ferrari, P.
- Achaintre, D.
- Gicquiau, A.
- Rinaldi, S.
- Scalbert, A.
- Huybrechts, I.
- Prehn, C.
- Adamski, J.
- Cross, A.J.
- Keun, H.
- Chadeau-Hyam, M.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Overvad, K.
- Dahm, C.C.
- Nøst, T.H.
- Sandanger, T.M.
- Skeie, G.
- Zamora-Ros, R.
- Tsilidis, K.K.
- Eichelmann, F.
- Schulze, M.B.
- van Guelpen, B.
- Vidman, L.
- Sánchez, M.-J.
- Amiano, P.
- Ardanaz, E.
- Smith-Byrne, K.
- Travis, R.
- Katzke, V.
- Kaaks, R.
- Derksen, J.W.G.
- Colorado-Yohar, S.
- Tumino, R.
- Bueno-de-Mesquita, B.
- Vineis, P.
- Palli, D.
- Pasanisi, F.
- Eriksen, A.K.
- Tjønneland, A.
- Severi, G.
- Gunter, M.J.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1741-7015
Año de publicación: 2023
Volumen: 21
Número: 1
Páginas: 80
Tipo: Artículo