Changes in Lifestyle and Risk of Colorectal Cancer in the European Prospective Investigation Into Cancer and Nutrition

  1. Botteri, E.
  2. Peveri, G.
  3. Berstad, P.
  4. Bagnardi, V.
  5. Chen, S.L.F.
  6. Sandanger, T.M.
  7. Hoff, G.
  8. Dahm, C.C.
  9. Antoniussen, C.S.
  10. Tjønneland, A.
  11. Eriksen, A.K.
  12. Skeie, G.
  13. Perez-Cornago, A.
  14. Huerta, J.M.
  15. Jakszyn, P.
  16. Harlid, S.
  17. Sundström, B.
  18. Barricarte, A.
  19. Monninkhof, E.M.
  20. Derksen, J.W.G.
  21. Schulze, M.B.
  22. Bueno-De-Mesquita, B.
  23. Sánchez, M.-J.
  24. Cross, A.J.
  25. Tsilidis, K.K.
  26. De Magistris, M.S.
  27. Kaaks, R.
  28. Katzke, V.
  29. Rothwell, J.A.
  30. Laouali, N.
  31. Severi, G.
  32. Amiano, P.
  33. Contiero, P.
  34. Sacerdote, C.
  35. Goldberg, M.
  36. Touvier, M.
  37. Freisling, H.
  38. Viallon, V.
  39. Weiderpass, E.
  40. Riboli, E.
  41. Gunter, M.J.
  42. Jenab, M.
  43. Ferrari, P.
  44. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
American Journal of Gastroenterology

ISSN: 1572-0241 0002-9270

Año de publicación: 2023

Volumen: 118

Número: 4

Páginas: 702-711

Tipo: Artículo

DOI: 10.14309/AJG.0000000000002065 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible