Contribution of highly industrially processed foods to the nutrient intakes and patterns of middle-aged populations in the european prospective investigation into cancer and nutrition study

  1. Slimani, N.
  2. Deharveng, G.
  3. Southgate, D.A.T.
  4. Biessy, C.
  5. Chajès, V.
  6. van Bakel, M.M.E.
  7. Boutron-Ruault, M.C.
  8. McTaggart, A.
  9. Grioni, S.
  10. Verkaik-Kloosterman, J.
  11. Huybrechts, I.
  12. Amiano, P.
  13. Jenab, M.
  14. Vignat, J.
  15. Bouckaert, K.
  16. Casagrande, C.
  17. Ferrari, P.
  18. Zourna, P.
  19. Trichopoulou, A.
  20. Wirfält, E.
  21. Johansson, G.
  22. Rohrmann, S.
  23. Illner, A.-K.
  24. Barricarte, A.
  25. Rodríguez, L.
  26. Touvier, M.
  27. Niravong, M.
  28. Mulligan, A.
  29. Crowe, F.
  30. Ocké, M.C.
  31. Van Der Schouw, Y.T.
  32. Bendinelli, B.
  33. Lauria, C.
  34. Brustad, M.
  35. Hjartåker, A.
  36. Tjønneland, A.
  37. Jensen, A.M.
  38. Riboli, E.
  39. Bingham, S.
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Revista:
European Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 1476-5640 0954-3007

Año de publicación: 2009

Volumen: 63

Páginas: S206-S225

Tipo: Artículo

DOI: 10.1038/EJCN.2009.82 GOOGLE SCHOLAR