Contribution of highly industrially processed foods to the nutrient intakes and patterns of middle-aged populations in the european prospective investigation into cancer and nutrition study
- Slimani, N.
- Deharveng, G.
- Southgate, D.A.T.
- Biessy, C.
- Chajès, V.
- van Bakel, M.M.E.
- Boutron-Ruault, M.C.
- McTaggart, A.
- Grioni, S.
- Verkaik-Kloosterman, J.
- Huybrechts, I.
- Amiano, P.
- Jenab, M.
- Vignat, J.
- Bouckaert, K.
- Casagrande, C.
- Ferrari, P.
- Zourna, P.
- Trichopoulou, A.
- Wirfält, E.
- Johansson, G.
- Rohrmann, S.
- Illner, A.-K.
- Barricarte, A.
- Rodríguez, L.
- Touvier, M.
- Niravong, M.
- Mulligan, A.
- Crowe, F.
- Ocké, M.C.
- Van Der Schouw, Y.T.
- Bendinelli, B.
- Lauria, C.
- Brustad, M.
- Hjartåker, A.
- Tjønneland, A.
- Jensen, A.M.
- Riboli, E.
- Bingham, S.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1476-5640, 0954-3007
Año de publicación: 2009
Volumen: 63
Páginas: S206-S225
Tipo: Artículo