Harmonisation of food categorisation systems for dietary exposure assessments among European children

  1. de Neve, M.
  2. Sioen, I.
  3. Boon, P.E.
  4. Arganini, C.
  5. Moschandreas, J.
  6. Ruprich, J.
  7. Lafay, L.
  8. Amiano, P.
  9. Arcella, D.
  10. Azpiri, M.
  11. Busk, L.
  12. Christensen, T.
  13. D'addezio, L.
  14. Fabiansson, S.
  15. Hilbig, A.
  16. Hirvonen, T.
  17. Kersting, M.
  18. Koulouridaki, S.
  19. Liukkonen, K.-H.
  20. Oltarzewski, M.
  21. Papoutsou, S.
  22. Rehurkova, I.
  23. Ribas-Barba, L.
  24. Serra-Majem, L.
  25. Tornaritis, M.
  26. Trolle, E.
  27. van Klaveren, J.D.
  28. Verger, E.
  29. Walkiewicz, A.
  30. Westerlund, A.
  31. de Henauw, S.
  32. Huybrechts, I.
  33. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Food Additives and Contaminants - Part A

ISSN: 1464-5122 1944-0049

Año de publicación: 2010

Volumen: 27

Número: 12

Páginas: 1639-1651

Tipo: Artículo

DOI: 10.1080/19440049.2010.521957 GOOGLE SCHOLAR