Ultra-processed foods consumption as a promoting factor of greenhouse gas emissions, water, energy, and land use: A longitudinal assessment
- García, S.
- Pastor, R.
- Monserrat-Mesquida, M.
- Álvarez-Álvarez, L.
- Rubín-García, M.
- Martínez-González, M.Á.
- Salas-Salvadó, J.
- Corella, D.
- Fitó, M.
- Martínez, J.A.
- Tojal-Sierra, L.
- Wärnberg, J.
- Vioque, J.
- Romaguera, D.
- López-Miranda, J.
- Estruch, R.
- Tinahones, F.J.
- Santos-Lozano, J.M.
- Serra-Majem, L.
- Cano-Ibañez, N.
- Pintó, X.
- Delgado-Rodríguez, M.
- Matía-Martín, P.
- Vidal, J.
- Vázquez, C.
- Daimiel, L.
- Ros, E.
- Buil-Cosiales, P.
- Martínez-Rodríguez, M.Á.
- Coltell, O.
- Castañer, O.
- Garcia-Rios, A.
- Barceló, C.
- Gómez-Gracia, E.
- Zulet, M.Á.
- Konieczna, J.
- Casas, R.
- Massó-Guijarro, P.
- Goicolea-Güemez, L.
- Bernal-López, M.R.
- Bes-Rastrollo, M.
- Shyam, S.
- González, J.I.
- Zomeño, M.D.
- Peña-Orihuela, P.J.
- González-Palacios, S.
- Toledo, E.
- Khoury, N.
- Perez, K.A.
- Martín-Sánchez, V.
- Tur, J.A.
- Bouzas, C.
- Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Science of the Total Environment
ISSN: 1879-1026, 0048-9697
Año de publicación: 2023
Volumen: 891
Tipo: Artículo