Dietary intake of dicarbonyl compounds and changes in body weight over time in a large cohort of European adults

  1. Debras, C.
  2. Cordova, R.
  3. Mayén, A.-L.
  4. Maasen, K.
  5. Knaze, V.
  6. Eussen, S.J.P.M.
  7. Schalkwijk, C.G.
  8. Huybrechts, I.
  9. Tjonneland, A.
  10. Halkjær, J.
  11. Katzke, V.
  12. Bajracharya, R.
  13. Schulze, M.B.
  14. Masala, G.
  15. Pala, V.
  16. Pasanisi, F.
  17. Macciotta, A.
  18. Petrova, D.
  19. Castañeda, J.
  20. Santiuste, C.
  21. Amiano, P.
  22. Moreno-Iribas, C.
  23. Borné, Y.
  24. Sonestedt, E.
  25. Johansson, I.
  26. Esberg, A.
  27. Aglago, E.K.
  28. Jenab, M.
  29. Freisling, H.
  30. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
British Journal of Nutrition

ISSN: 1475-2662 0007-1145

Año de publicación: 2024

Volumen: 131

Número: 11

Páginas: 1902-1914

Tipo: Artículo

DOI: 10.1017/S0007114524000503 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible