Departamento de Salud
Centro
Ildefonso
Perales Palacios
Publications dans lesquelles il/elle collabore avec Ildefonso Perales Palacios (11)
2000
-
Suitability of PCR fingerprinting, infrequent-restriction-site PCR, and pulsed-field gel electrophoresis, combined with computerized gel analysis, in library typing of Salmonella enterica serovar Enteritidis
Applied and Environmental Microbiology, Vol. 66, Núm. 12, pp. 5273-5281
1999
-
Viability and DNA maintenance in nonculturable spiral Campylobacter jejuni cells after long-term exposure to low temperatures
Applied and Environmental Microbiology, Vol. 65, Núm. 10, pp. 4677-4681
1998
-
Phage typing combined with pulsed-field gel electrophoresis and random amplified polymorphic DNA increases discrimination in the epidemiological analysis of Salmonella enteritidis strains
International Journal of Food Microbiology, Vol. 40, Núm. 1-2, pp. 27-34
-
Typing of Salmonella enteritidis of different phage types of PCR fingerprinting
Journal of Applied Microbiology, Vol. 84, Núm. 5, pp. 877-882
1995
-
Modification of kanamycin-esculin-azide agar to improve selectivity in the enumeration of fecal streptococci from water samples
Applied and Environmental Microbiology, Vol. 61, Núm. 12, pp. 4178-4183
1989
-
Métodos para el aislamiento de Salmonella
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 205, pp. 19-26
-
Semisolid media for isolation of Salmonella spp. from coastal waters
Applied and Environmental Microbiology, Vol. 55, Núm. 11, pp. 3032-3033
-
The role of hens' eggs in outbreaks of salmonellosis in north Spain
International Journal of Food Microbiology, Vol. 8, Núm. 2, pp. 175-180
1988
-
Nuevos medios para enriquecimiento y aislamiento de "Listeria" spp. a partir de muestras muy contaminadas
VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988
-
SALMONELLA ENTERITIDIS AND EGGS
The Lancet
1987
-
Intoxicación producida por "Bacillus cereus" y transmitida por bacalao.
Revista de sanidad e higiene publica, Vol. 61, Núm. 11-12, pp. 1131-1137