Centro de investigación
Bioaraba
Capítulos de Libro (33) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2017
-
Acceleration capacity measured by global positioning system devices of national and provincial soccer referees
Global Positioning System (GPS): Performance, Challenges and Emerging Technologies (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 1-7
-
Aspectos nutricionales de los compuestos nitrogenados
Nutrición y dietética: de la teoría a la práctica (Eunate), pp. 87-108
-
Aspectos nutricionales de los glúcidos
Nutrición y dietética: de la teoría a la práctica (Eunate), pp. 109-129
-
Aspectos nutricionales de los lípidos
Nutrición y dietética: de la teoría a la práctica (Eunate), pp. 131-154
-
Cannabis Use and First-Episode Psychosis Patients (FEP)
Handbook of Cannabis and Related Pathologies: Biology, Pharmacology, Diagnosis, and Treatment (Elsevier Inc.), pp. 257-266
-
Celiac Disease and Gluten-Related Disorders
NUTRITIONAL AND ANALYTICAL APPROACHES OF GLUTEN-FREE DIET IN CELIAC DISEASE (SPRINGER), pp. 1-14
-
Ceramic nanofiber composites
Nanofiber Composites for Biomedical Applications (Elsevier Inc.), pp. 33-54
-
Cheeses with protected land- and tradition-related labels: Traceability and authentication
Global Cheesemaking Technology: Cheese Quality and Characteristics (Wiley-IEEE Press), pp. 100-119
-
Clinical/preclinical aspects of nanofiber composites
Nanofiber Composites for Biomedical Applications (Elsevier Inc.), pp. 507-528
-
Flow control devices for wind turbines
Lecture Notes in Energy (Springer Verlag), pp. 629-655
-
Gluten Content Change Over the Two Last Decades
NUTRITIONAL AND ANALYTICAL APPROACHES OF GLUTEN-FREE DIET IN CELIAC DISEASE (SPRINGER), pp. 46-56
-
Gluten-Free Diet: Nutritional Status and Dietary Habits of Celiac Patients
NUTRITIONAL AND ANALYTICAL APPROACHES OF GLUTEN-FREE DIET IN CELIAC DISEASE (SPRINGER), pp. 77-92
-
Gluten: General Aspects and International Regulations for Products for Celiac People
NUTRITIONAL AND ANALYTICAL APPROACHES OF GLUTEN-FREE DIET IN CELIAC DISEASE (SPRINGER), pp. 15-27
-
Introduction to nanofiber composites
Nanofiber Composites for Biomedical Applications (Elsevier Inc.), pp. 3-29
-
Los alimentos: clasificación y valor nutricional (I)
Nutrición y dietética: de la teoría a la práctica (Eunate), pp. 193-212
-
Los alimentos: clasificación y valor nutricional (II)
Nutrición y dietética: de la teoría a la práctica (Eunate), pp. 213-227
-
Los alimentos: clasificación y valor nutricional (III)
Nutrición y dietética: de la teoría a la práctica (Eunate), pp. 229-246
-
Mechanical characterization of nanofiber composites
Nanofiber Composites for Biomedical Applications (Elsevier Inc.), pp. 117-155
-
Microencapsulated cells for cancer therapy
Methods in Molecular Biology (Humana Press Inc.), pp. 261-272
-
Nanofiber composites in biomolecular delivery
Nanofiber Composites for Biomedical Applications (Elsevier Inc.), pp. 225-252