Capítulos de Libro (33) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2017

  1. Acceleration capacity measured by global positioning system devices of national and provincial soccer referees

    Global Positioning System (GPS): Performance, Challenges and Emerging Technologies (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 1-7

  2. Aspectos nutricionales de los compuestos nitrogenados

    Nutrición y dietética: de la teoría a la práctica (Eunate), pp. 87-108

  3. Aspectos nutricionales de los glúcidos

    Nutrición y dietética: de la teoría a la práctica (Eunate), pp. 109-129

  4. Aspectos nutricionales de los lípidos

    Nutrición y dietética: de la teoría a la práctica (Eunate), pp. 131-154

  5. Cannabis Use and First-Episode Psychosis Patients (FEP)

    Handbook of Cannabis and Related Pathologies: Biology, Pharmacology, Diagnosis, and Treatment (Elsevier Inc.), pp. 257-266

  6. Celiac Disease and Gluten-Related Disorders

    NUTRITIONAL AND ANALYTICAL APPROACHES OF GLUTEN-FREE DIET IN CELIAC DISEASE (SPRINGER), pp. 1-14

  7. Ceramic nanofiber composites

    Nanofiber Composites for Biomedical Applications (Elsevier Inc.), pp. 33-54

  8. Cheeses with protected land- and tradition-related labels: Traceability and authentication

    Global Cheesemaking Technology: Cheese Quality and Characteristics (Wiley-IEEE Press), pp. 100-119

  9. Clinical/preclinical aspects of nanofiber composites

    Nanofiber Composites for Biomedical Applications (Elsevier Inc.), pp. 507-528

  10. Flow control devices for wind turbines

    Lecture Notes in Energy (Springer Verlag), pp. 629-655

  11. Gluten Content Change Over the Two Last Decades

    NUTRITIONAL AND ANALYTICAL APPROACHES OF GLUTEN-FREE DIET IN CELIAC DISEASE (SPRINGER), pp. 46-56

  12. Gluten-Free Diet: Nutritional Status and Dietary Habits of Celiac Patients

    NUTRITIONAL AND ANALYTICAL APPROACHES OF GLUTEN-FREE DIET IN CELIAC DISEASE (SPRINGER), pp. 77-92

  13. Gluten: General Aspects and International Regulations for Products for Celiac People

    NUTRITIONAL AND ANALYTICAL APPROACHES OF GLUTEN-FREE DIET IN CELIAC DISEASE (SPRINGER), pp. 15-27

  14. Introduction to nanofiber composites

    Nanofiber Composites for Biomedical Applications (Elsevier Inc.), pp. 3-29

  15. Los alimentos: clasificación y valor nutricional (I)

    Nutrición y dietética: de la teoría a la práctica (Eunate), pp. 193-212

  16. Los alimentos: clasificación y valor nutricional (II)

    Nutrición y dietética: de la teoría a la práctica (Eunate), pp. 213-227

  17. Los alimentos: clasificación y valor nutricional (III)

    Nutrición y dietética: de la teoría a la práctica (Eunate), pp. 229-246

  18. Mechanical characterization of nanofiber composites

    Nanofiber Composites for Biomedical Applications (Elsevier Inc.), pp. 117-155

  19. Microencapsulated cells for cancer therapy

    Methods in Molecular Biology (Humana Press Inc.), pp. 261-272

  20. Nanofiber composites in biomolecular delivery

    Nanofiber Composites for Biomedical Applications (Elsevier Inc.), pp. 225-252