Challenges in estimating the validity of dietary acrylamide measurements
- Ferrari, P.
- Freisling, H.
- Duell, E.J.
- Kaaks, R.
- Lujan-Barroso, L.
- Clavel-Chapelon, F.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Nailler, L.
- Polidoro, S.
- Mattiello, A.
- Palli, D.
- Tumino, R.
- Grioni, S.
- Knüppel, S.
- Tjønneland, A.
- Olsen, A.
- Overvad, K.
- Orfanos, P.
- Katsoulis, M.
- Trichopoulou, A.
- Quirós, J.R.
- Ardanaz, E.
- Huerta, J.M.
- Etxezarreta, P.A.
- Sánchez, M.J.
- Crowe, F.
- Khaw, K.-T.
- Wareham, N.J.
- Ocke, M.
- Bueno-De-Mesquita, B.
- Peeters, P.H.M.
- Ericson, U.
- Wirfält, E.
- Hallmans, G.
- Johansson, I.
- Engeset, D.
- Nicolas, G.
- Gallo, V.
- Norat, T.
- Riboli, E.
- Slimani, N.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1436-6207, 1436-6215
Año de publicación: 2013
Volumen: 52
Número: 5
Páginas: 1503-1512
Tipo: Artículo