Impact of thearubigins on the estimation of total dietary flavonoids in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) study
- Zamora-Ros, R.
- Knaze, V.
- Romieu, I.
- Scalbert, A.
- Slimani, N.
- Clavel-Chapelon, F.
- Touillaud, M.
- Perquier, F.
- Skeie, G.
- Engeset, D.
- Weiderpass, E.
- Johansson, I.
- Landberg, R.
- Bueno-De-Mesquita, H.B.
- Sieri, S.
- Masala, G.
- Peeters, P.H.M.
- Grote, V.
- Huerta, J.M.
- Barricarte, A.
- Amiano, P.
- Crowe, F.L.
- Molina-Montes, E.
- Khaw, K.-T.
- Argüelles, M.V.
- Tjønneland, A.
- Halkjær, J.
- De Magistris, M.S.
- Ricceri, F.
- Tumino, R.
- Wirfält, E.
- Ericson, U.
- Overvad, K.
- Trichopoulou, A.
- Dilis, V.
- Vidalis, P.
- Boeing, H.
- Förster, J.
- Riboli, E.
- González, C.A.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 0954-3007, 1476-5640
Año de publicación: 2013
Volumen: 67
Número: 7
Páginas: 779-782
Tipo: Revisión