Association between dietary meat consumption and incident type 2 diabetes: The EPIC-InterAct study

  1. Bendinelli, B.
  2. Palli, D.
  3. Masala, G.
  4. Sharp, S.J.
  5. Schulze, M.B.
  6. Guevara, M.
  7. van der A, D.L.
  8. Sera, F.
  9. Amiano, P.
  10. Balkau, B.
  11. Barricarte, A.
  12. Boeing, H.
  13. Crowe, F.L.
  14. Dahm, C.C.
  15. Dalmeijer, G.
  16. de Lauzon-Guillain, B.
  17. Egeberg, R.
  18. Fagherazzi, G.
  19. Franks, P.W.
  20. Krogh, V.
  21. Huerta, J.M.
  22. Jakszyn, P.
  23. Khaw, K.T.
  24. Li, K.
  25. Mattiello, A.
  26. Nilsson, P.M.
  27. Overvad, K.
  28. Ricceri, F.
  29. Rodríguez-Suárez, L.
  30. Rolandsson, O.
  31. Sánchez, M.J.
  32. Slimani, N.
  33. Sluijs, I.
  34. Spijkerman, A.M.W.
  35. Teucher, B.
  36. Tjonneland, A.
  37. Tumino, R.
  38. van den Berg, S.W.
  39. Forouhi, N.G.
  40. Langenberg, C.
  41. Feskens, E.J.M.
  42. Riboli, E.
  43. Wareham, N.J.
  44. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Diabetologia

ISSN: 0012-186X 1432-0428

Año de publicación: 2013

Volumen: 56

Número: 1

Páginas: 47-59

Tipo: Artículo

DOI: 10.1007/S00125-012-2718-7 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible