Estimated dietary intakes of flavonols, flavanones and flavones in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) 24 hour dietary recall cohort

  1. Zamora-Ros, R.
  2. Knaze, V.
  3. Luján-Barroso, L.
  4. Slimani, N.
  5. Romieu, I.
  6. Fedirko, V.
  7. Santucci De Magistris, M.
  8. Ericson, U.
  9. Amiano, P.
  10. Trichopoulou, A.
  11. Dilis, V.
  12. Naska, A.
  13. Engeset, D.
  14. Skeie, G.
  15. Cassidy, A.
  16. Overvad, K.
  17. Peeters, P.H.M.
  18. María Huerta, J.
  19. Sánchez, M.-J.
  20. Quirós, J.R.
  21. Sacerdote, C.
  22. Grioni, S.
  23. Tumino, R.
  24. Johansson, G.
  25. Johansson, I.
  26. Drake, I.
  27. Crowe, F.L.
  28. Barricarte, A.
  29. Kaaks, R.
  30. Teucher, B.
  31. Bas Bueno-De-Mesquita, H.
  32. Van Rossum, C.T.M.
  33. Norat, T.
  34. Romaguera, D.
  35. Vergnaud, A.-C.
  36. Tjønneland, A.
  37. Halkjær, J.
  38. Clavel-Chapelon, F.
  39. Boutron-Ruault, M.-C.
  40. Touillaud, M.
  41. Salvini, S.
  42. Khaw, K.-T.
  43. Wareham, N.
  44. Boeing, H.
  45. Förster, J.
  46. Riboli, E.
  47. González, C.A.
  48. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
British Journal of Nutrition

ISSN: 0007-1145 1475-2662

Año de publicación: 2011

Volumen: 106

Número: 12

Páginas: 1915-1925

Tipo: Revisión

DOI: 10.1017/S000711451100239X GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible