Ecological-Level associations between highly processed food intakes and plasma phospholipid elaidic acid concentrations: Results from a cross-sectional study within the European prospective investigation into Cancer and nutrition (EPIC)
- Chajès, V.
- Biessy, C.
- Byrnes, G.
- Deharveng, G.
- Saadatian-Elahi, M.
- Jenab, M.
- Peeters, P.H.M.
- Ocké, M.
- Bueno-De-Mesquita, H.B.
- Johansson, I.
- Hallmans, G.
- Manjer, J.
- Wirflt, E.
- Jakszyn, P.
- González, C.A.
- Huerta, J.-M.
- Martinez, C.
- Amiano, P.
- Suárez, L.R.
- Ardanaz, E.
- Tjoønneland, A.
- Halkjaer, J.
- Overvad, K.
- Jakobsen, M.U.
- Berrino, F.
- Pala, V.
- Palli, D.
- Tumino, R.
- Vineis, P.
- De Magistris, M.S.
- Spencer, E.A.
- Crowe, F.L.
- Bingham, S.
- Khaw, K.-T.
- Linseisen, J.
- Rohrmann, S.
- Boeing, H.
- Nöethlings, U.
- Olsen, K.S.
- Skeie, G.
- Lund, E.
- Trichopoulou, A.
- Zilis, D.
- Oustoglou, E.
- Clavel-Chapelon, F.
- Riboli, E.
- Slimani, N.
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ISSN: 0163-5581, 1532-7914
Año de publicación: 2011
Volumen: 63
Número: 8
Páginas: 1235-1250
Tipo: Artículo