Part-time grazing improves sheep milk production and its nutritional characteristics

  1. De Renobales, M.
  2. Amores, G.
  3. Arranz, J.
  4. Virto, M.
  5. Barrón, L.J.R.
  6. Bustamante, M.A.
  7. Ruiz De Gordoa, J.C.
  8. Nájera, A.I.
  9. Valdivielso, I.
  10. Abilleira, E.
  11. Beltrán De Heredia, I.
  12. Pérez-Elortondo, F.J.
  13. Ruiz, R.
  14. Albisu, M.
  15. Mandaluniz, N.
Revista:
Food Chemistry

ISSN: 1873-7072 0308-8146

Año de publicación: 2012

Volumen: 130

Número: 1

Páginas: 90-96

Tipo: Artículo

DOI: 10.1016/J.FOODCHEM.2011.07.002 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible