Inflammatory potential of the diet and risk of colorectal cancer in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition study
- Jakszyn, P.
- Cayssials, V.
- Buckland, G.
- Perez-Cornago, A.
- Weiderpass, E.
- Boeing, H.
- Bergmann, M.M.
- Vulcan, A.
- Ohlsson, B.
- Masala, G.
- Cross, A.J.
- Riboli, E.
- Ricceri, F.
- Dahm, C.C.
- Nyvang, D.
- Katzke, V.A.
- Kühn, T.
- Kyrø, C.
- Tjønneland, A.
- Ward, H.A.
- Tsilidis, K.K.
- Skeie, G.
- Sieri, S.
- Sanchez, M.-J.
- Huerta, J.M.
- Amiano, P.
- Lasheras, C.
- Ardanaz, E.
- Mahamat-Saleh, Y.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Carbonnel, F.
- Panico, S.
- Peppa, E.
- Trichopoulou, A.
- Karakatsani, A.
- Tumino, R.
- Vermeulen, R.
- Jenab, M.
- Gunter, M.
- Agudo, A.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1097-0215, 0020-7136
Año de publicación: 2020
Volumen: 147
Número: 4
Páginas: 1027-1039
Tipo: Artículo