Consumption of fish is not associated with risk of differentiated thyroid carcinoma in the European prospective investigation into cancer and nutrition (EPIC) study
- Zamora-Ros, R.
- Castañeda, J.
- Rinaldi, S.
- Cayssials, V.
- Slimani, N.
- Weiderpass, E.
- Tsilidis, K.K.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Overvad, K.
- Eriksen, A.K.
- Tjønneland, A.
- Kühn, T.
- Katzke, V.
- Boeing, H.
- Trichopoulou, A.
- La Vecchia, C.
- Kotanidou, A.
- Palli, D.
- Grioni, S.
- Mattiello, A.
- Tumino, R.
- Sciannameo, V.
- Lund, E.
- Merino, S.
- Salamanca-Fernández, E.
- Amiano, P.
- Huerta, J.M.
- Barricarte, A.
- Ericson, U.
- Almquist, M.
- Hennings, J.
- Sandström, M.
- Bueno-de-Mesquita, H.B.
- Peeters, P.H.
- Khaw, K.-T.
- Wareham, N.J.
- Schmidt, J.A.
- Cross, A.J.
- Riboli, E.
- Scalbert, A.
- Romieu, I.
- Agudo, A.
- Franceschi, S.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1541-6100, 0022-3166
Año de publicación: 2017
Volumen: 147
Número: 7
Páginas: 1366-1373
Tipo: Artículo