Consumption of fruits, vegetables and fruit juices and differentiated thyroid carcinoma risk in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) study
- Zamora-Ros, R.
- Béraud, V.
- Franceschi, S.
- Cayssials, V.
- Tsilidis, K.K.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Weiderpass, E.
- Overvad, K.
- Tjønneland, A.
- Eriksen, A.K.
- Bonnet, F.
- Affret, A.
- Katzke, V.
- Kühn, T.
- Boeing, H.
- Trichopoulou, A.
- Valanou, E.
- Karakatsani, A.
- Masala, G.
- Grioni, S.
- Santucci de Magistris, M.
- Tumino, R.
- Ricceri, F.
- Skeie, G.
- Parr, C.L.
- Merino, S.
- Salamanca-Fernández, E.
- Chirlaque, M.-D.
- Ardanaz, E.
- Amiano, P.
- Almquist, M.
- Drake, I.
- Hennings, J.
- Sandström, M.
- Bueno-de-Mesquita, H.B.
- Peeters, P.H.
- Khaw, K.-T.
- Wareham, N.J.
- Schmidt, J.A.
- Perez-Cornago, A.
- Aune, D.
- Riboli, E.
- Slimani, N.
- Scalbert, A.
- Romieu, I.
- Agudo, A.
- Rinaldi, S.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1097-0215, 0020-7136
Año de publicación: 2018
Volumen: 142
Número: 3
Páginas: 449-459
Tipo: Artículo