Dietary intake of advanced glycation end products (AGEs) and changes in body weight in European adults

  1. Cordova, R.
  2. Knaze, V.
  3. Viallon, V.
  4. Rust, P.
  5. Schalkwijk, C.G.
  6. Weiderpass, E.
  7. Wagner, K.-H.
  8. Mayen-Chacon, A.-L.
  9. Aglago, E.K.
  10. Dahm, C.C.
  11. Overvad, K.
  12. Tjønneland, A.
  13. Halkjær, J.
  14. Mancini, F.R.
  15. Boutron-Ruault, M.-C.
  16. Fagherazzi, G.
  17. Katzke, V.
  18. Kühn, T.
  19. Schulze, M.B.
  20. Boeing, H.
  21. Trichopoulou, A.
  22. Karakatsani, A.
  23. Thriskos, P.
  24. Masala, G.
  25. Krogh, V.
  26. Panico, S.
  27. Tumino, R.
  28. Ricceri, F.
  29. Spijkerman, A.
  30. Boer, J.
  31. Skeie, G.
  32. Rylander, C.
  33. Borch, K.B.
  34. Quirós, J.R.
  35. Agudo, A.
  36. Redondo-Sánchez, D.
  37. Amiano, P.
  38. Gómez-Gómez, J.-H.
  39. Barricarte, A.
  40. Ramne, S.
  41. Sonestedt, E.
  42. Johansson, I.
  43. Esberg, A.
  44. Tong, T.
  45. Aune, D.
  46. Tsilidis, K.K.
  47. Gunter, M.J.
  48. Jenab, M.
  49. Freisling, H.
  50. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
European Journal of Nutrition

ISSN: 1436-6215 1436-6207

Año de publicación: 2020

Volumen: 59

Número: 7

Páginas: 2893-2904

Tipo: Artículo

DOI: 10.1007/S00394-019-02129-8 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible