The associations of major foods and fibre with risks of ischaemic and haemorrhagic stroke: A prospective study of 418 329 participants in the EPIC cohort across nine European countries
- Tong, T.Y.N.
- Appleby, P.N.
- Key, T.J.
- Dahm, C.C.
- Overvad, K.
- Olsen, A.
- Tjønneland, A.
- Katzke, V.
- Kühn, T.
- Boeing, H.
- Karakatsani, A.
- Peppa, E.
- Trichopoulou, A.
- Weiderpass, E.
- Masala, G.
- Grioni, S.
- Panico, S.
- Tumino, R.
- Boer, J.M.A.
- Verschuren, W.M.M.
- Quirós, J.R.
- Agudo, A.
- Rodríguez-Barranco, M.
- Imaz, L.
- Chirlaque, M.-D.
- Moreno-Iribas, C.
- Engström, G.
- Sonestedt, E.
- Lind, M.
- Otten, J.
- Khaw, K.-T.
- Aune, D.
- Riboli, E.
- Wareham, N.J.
- Imamura, F.
- Forouhi, N.G.
- Di Angelantonio, E.
- Wood, A.M.
- Butterworth, A.S.
- Perez-Cornago, A.
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ISSN: 1522-9645, 0195-668X
Año de publicación: 2020
Volumen: 41
Número: 28
Páginas: 2632-2640
Tipo: Artículo