Red blood cell fatty acids and risk of colorectal cancer in the European Prospective investigation into cancer and nutrition (EPIC)
- Linseisen, J.
- Grundmann, N.
- Zoller, D.
- Kuhn, T.
- Jansen, E.H.J.M.
- Chajes, V.
- Fedirko, V.
- Weiderpass, E.
- Dahm, C.C.
- Overvad, K.
- Tjønneland, A.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Rothwell, J.A.
- Severi, G.
- Kaaks, R.
- Schulze, M.B.
- Aleksandrova, K.
- Sieri, S.
- Panico, S.
- Tumino, R.
- Masala, G.
- de Marco, L.
- Bueno-De-Mesquita, B.
- Vermeulen, R.
- Gram, I.T.
- Skeie, G.
- Chirlaque, M.-D.
- Ardanaz, E.
- Agudo, A.
- Sánchez, M.-J.
- Amiano, P.
- Wennberg, M.
- Bodén, S.
- Perez-Cornago, A.
- Aglago, E.K.
- Gunter, M.J.
- Jenab, M.
- Heath, A.K.
- Nieters, A.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1538-7755, 1055-9965
Año de publicación: 2021
Volumen: 30
Número: 5
Páginas: 874-885
Tipo: Artículo