Diet-wide association study of 92 foods and nutrients and lung cancer risk in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition study and the Netherlands Cohort Study

  1. Heath, A.K.
  2. Muller, D.C.
  3. van den Brandt, P.A.
  4. Critselis, E.
  5. Gunter, M.
  6. Vineis, P.
  7. Weiderpass, E.
  8. Boeing, H.
  9. Ferrari, P.
  10. Merritt, M.A.
  11. Rostgaard-Hansen, A.L.
  12. Tjønneland, A.
  13. Overvad, K.
  14. Katzke, V.
  15. Srour, B.
  16. Masala, G.
  17. Sacerdote, C.
  18. Ricceri, F.
  19. Pasanisi, F.
  20. Bueno-de-Mesquita, B.
  21. Downward, G.S.
  22. Skeie, G.
  23. Sandanger, T.M.
  24. Crous-Bou, M.
  25. Rodríguez-Barranco, M.
  26. Amiano, P.
  27. Huerta, J.M.
  28. Ardanaz, E.
  29. Drake, I.
  30. Johansson, M.
  31. Johansson, I.
  32. Key, T.
  33. Papadimitriou, N.
  34. Riboli, E.
  35. Tzoulaki, I.
  36. Tsilidis, K.K.
  37. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
International Journal of Cancer

ISSN: 1097-0215 0020-7136

Año de publicación: 2022

Volumen: 151

Número: 11

Páginas: 1935-1946

Tipo: Artículo

DOI: 10.1002/IJC.34211 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible