Dietary intake of acrylamide and esophageal cancer risk in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition cohort
- Lujan-Barroso, L.
- González, C.A.
- Slimani, N.
- Obón-Santacana, M.
- Ferrari, P.
- Freisling, H.
- Overvad, K.
- Clavel-Chapelon, F.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Racine, A.
- Katzke, V.
- Kühn, T.
- Tjønneland, A.
- Olsen, A.
- Quirós, J.R.
- Sánchez-Cantalejo, E.
- Amiano, P.
- Navarro, C.
- Barricarte, A.
- Khaw, K.-T.
- Wareham, N.
- Travis, R.C.
- Trichopoulou, A.
- Bamia, C.
- Benetou, V.
- Saieva, C.
- Grioni, S.
- Tumino, R.
- Vineis, P.
- Mattiello, A.
- Bueno-De-Mesquita, H.B.
- Siersema, P.D.
- Numans, M.E.
- Peeters, P.H.
- Ericson, U.
- Wirfält, E.
- Sund, M.
- Johansson, M.
- Weiderpass, E.
- Skeie, G.
- Riboli, E.
- Boeing, H.
- Duell, E.J.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1573-7225, 0957-5243
Año de publicación: 2014
Volumen: 25
Número: 5
Páginas: 639-646
Tipo: Artículo