Fish consumption and breast cancer risk. The European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC)
- Engeset, D.
- Alsaker, E.
- Lund, E.
- Welch, A.
- Khaw, K.-T.
- Clavel-Chapelon, F.
- Thiébaut, A.
- Chajès, V.
- Key, T.J.
- Allen, N.E.
- Amiano, P.
- Dorronsoro, M.
- Tjønneland, A.
- Stripp, C.
- Peeters, P.H.M.
- Van Gils, C.H.
- Chirlaque, M.-D.
- Nagel, G.
- Linseisen, J.
- Ocké, M.C.
- Bas Bueno-De-Mesquita, H.
- Sacerdote, C.
- Tumino, R.
- Ardanaz, E.
- Sánchez, M.-J.
- Panico, S.
- Palli, D.
- Trichopoulou, A.
- Kalapothaki, V.
- Benetou, V.
- Ramón Quirós, J.
- Agudo, A.
- Overvad, K.
- Bjerregaard, L.
- Wirfält, E.
- Schulz, M.
- Boeing, H.
- Slimani, N.
- Riboli, E.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 0020-7136, 1097-0215
Año de publicación: 2006
Volumen: 119
Número: 1
Páginas: 175-182
Tipo: Artículo