Dietary glycemic index and glycemic load and breast cancer risk in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC)

  1. Romieu, I.
  2. Ferrari, P.
  3. Rinaldi, S.
  4. Slimani, N.
  5. Jenab, M.
  6. Olsen, A.
  7. Tjonneland, A.
  8. Overvad, K.
  9. Boutron-Ruault, M.-C.
  10. Lajous, M.
  11. Kaaks, R.
  12. Teucher, B.
  13. Boeing, H.
  14. Trichopoulou, A.
  15. Naska, A.
  16. Vasilopoulo, E.
  17. Sacerdote, C.
  18. Tumino, R.
  19. Masala, G.
  20. Sieri, S.
  21. Panico, S.
  22. Bueno-de-Mesquita, H.B.
  23. Van-der-A, D.
  24. Van Gils, C.H.
  25. Peeters, P.H.M.
  26. Lund, E.
  27. Skeie, G.
  28. Asli, L.A.
  29. Rodriguez, L.
  30. Navarro, C.
  31. Amiano, P.
  32. Sanchez, M.-J.
  33. Barricarte, A.
  34. Buckland, G.
  35. Sonestedt, E.
  36. Wirfält, E.
  37. Hallmans, G.
  38. Johansson, I.
  39. Key, T.J.
  40. Allen, N.E.
  41. Khaw, K.-T.
  42. Wareham, N.J.
  43. Norat, T.
  44. Riboli, E.
  45. Clavel-Chapelon, F.
  46. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
American Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 0002-9165 1938-3207

Año de publicación: 2012

Volumen: 96

Número: 2

Páginas: 345-355

Tipo: Artículo

DOI: 10.3945/AJCN.111.026724 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible