Dietary intake of total, heme and non-heme iron and the risk of colorectal cancer in a European prospective cohort study
- Aglago, E.K.
- Cross, A.J.
- Riboli, E.
- Fedirko, V.
- Hughes, D.J.
- Fournier, A.
- Jakszyn, P.
- Freisling, H.
- Gunter, M.J.
- Dahm, C.C.
- Overvad, K.
- Tjønneland, A.
- Kyrø, C.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Rothwell, J.A.
- Severi, G.
- Katzke, V.
- Srour, B.
- Schulze, M.B.
- Wittenbecher, C.
- Palli, D.
- Sieri, S.
- Pasanisi, F.
- Tumino, R.
- Ricceri, F.
- Bueno-de-Mesquita, B.
- Derksen, J.W.G.
- Skeie, G.
- Jensen, T.E.
- Lukic, M.
- Sánchez, M.-J.
- Amiano, P.
- Colorado-Yohar, S.
- Barricarte, A.
- Ericson, U.
- van Guelpen, B.
- Papier, K.
- Knuppel, A.
- Casagrande, C.
- Huybrechts, I.
- Heath, A.K.
- Tsilidis, K.K.
- Jenab, M.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1532-1827, 0007-0920
Año de publicación: 2023
Volumen: 128
Número: 8
Páginas: 1529-1540
Tipo: Artículo