Meat and fish consumption and risk of pancreatic cancer: Results from the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition
- Rohrmann, S.
- Linseisen, J.
- Nöthlings, U.
- Overvad, K.
- Egeberg, R.
- Tjønneland, A.
- Boutron-Ruault, M.C.
- Clavel-Chapelon, F.
- Cottet, V.
- Pala, V.
- Tumino, R.
- Palli, D.
- Panico, S.
- Vineis, P.
- Boeing, H.
- Pischon, T.
- Grote, V.
- Teucher, B.
- Khaw, K.-T.
- Wareham, N.J.
- Crowe, F.L.
- Goufa, I.
- Orfanos, P.
- Trichopoulou, A.
- Jeurnink, S.M.
- Siersema, P.D.
- Peeters, P.H.M.
- Brustad, M.
- Engeset, D.
- Skeie, G.
- Duell, E.J.
- Amiano, P.
- Barricarte, A.
- Molina-Montes, E.
- Rodríguez, L.
- Tormo, M.-J.
- Sund, M.
- Ye, W.
- Lindkvist, B.
- Johansen, D.
- Ferrari, P.
- Jenab, M.
- Slimani, N.
- Ward, H.
- Riboli, E.
- Norat, T.
- Bueno-De-Mesquita, H.B.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 0020-7136, 1097-0215
Año de publicación: 2013
Volumen: 132
Número: 3
Páginas: 617-624
Tipo: Artículo