The european food consumption validation project: Conclusions and recommendations

  1. de Boer, E.J.
  2. Slimani, N.
  3. Van ‘t Veer, P.
  4. Boeing, H.
  5. Feinberg, M.
  6. Leclercq, C.
  7. Trolle, E.
  8. Amiano, P.
  9. Andersen, L.F.
  10. Freisling, H.
  11. Geelen, A.
  12. Harttig, U.
  13. Huybrechts, I.
  14. Kaic-Rak, A.
  15. Lafay, L.
  16. Lillegaard, I.T.
  17. Ruprich, J.
  18. de Vries, J.H.
  19. Ocké, M.C.
Revista:
European Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 1476-5640 0954-3007

Año de publicación: 2011

Volumen: 65

Páginas: S102-S107

Tipo: Artículo

DOI: 10.1038/EJCN.2011.94 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible