Rationale and methods of the European food consumption validation (EFCOVAL) project

  1. de Boer, E.J.
  2. Slimani, N.
  3. van ‘T Veer, P.
  4. Boeing, H.
  5. Feinberg, M.
  6. Leclercq, C.
  7. Trolle, E.
  8. Amiano, P.
  9. Andersen, L.F.
  10. Freisling, H.
  11. Geelen, A.
  12. Harttig, U.
  13. Huybrechts, I.
  14. Kaic-Rak, A.
  15. Lafay, L.
  16. Lillegaard, I.T.
  17. Ruprich, J.
  18. de Vries, J.H.
  19. Ocké, M.C.
Revista:
European Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 1476-5640 0954-3007

Año de publicación: 2011

Volumen: 65

Páginas: S1-S4

Tipo: Editorial

DOI: 10.1038/EJCN.2011.82 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible