Dietary fat and breast cancer risk in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition

  1. Sieri, S.
  2. Krogh, V.
  3. Ferrari, P.
  4. Berrino, F.
  5. Pala, V.
  6. Thiébaut, A.C.M.
  7. Tjønneland, A.
  8. Olsen, A.
  9. Overvad, K.
  10. Jakobsen, M.U.
  11. Clavel-Chapelon, F.
  12. Chajes, V.
  13. Boutron-Ruault, M.-C.
  14. Kaaks, R.
  15. Linseisen, J.
  16. Boeing, H.
  17. Nöthlings, U.
  18. Trichopoulou, A.
  19. Naska, A.
  20. Lagiou, P.
  21. Panico, S.
  22. Palli, D.
  23. Vineis, P.
  24. Tumino, R.
  25. Lund, E.
  26. Kumle, M.
  27. Skeie, G.
  28. González, C.A.
  29. Ardanaz, E.
  30. Amiano, P.
  31. Tormo, M.J.
  32. Martínez-García, C.
  33. Quirós, J.R.
  34. Berglund, G.
  35. Gullberg, B.
  36. Hallmans, G.
  37. Lenner, P.
  38. Bueno-de-Mesquita, H.B.
  39. Van Duijnhoven, F.J.B.
  40. Peeters, P.H.M.
  41. Van Gils, C.H.
  42. Key, T.J.
  43. Crowe, F.L.
  44. Bingham, S.
  45. Khaw, K.T.
  46. Rinaldi, S.
  47. Slimani, N.
  48. Jenab, M.
  49. Norat, T.
  50. Riboli, E.
  51. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
American Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 0002-9165

Año de publicación: 2008

Volumen: 88

Número: 5

Páginas: 1304-1312

Tipo: Artículo

DOI: 10.3945/AJCN.2008.26090 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible