Associations between dietary inflammatory scores and biomarkers of inflammation in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) cohort

  1. Lécuyer, L.
  2. Laouali, N.
  3. Viallon, V.
  4. Artaud, F.
  5. Hébert, J.R.
  6. Shivappa, N.
  7. Agudo, A.
  8. Tjønneland, A.
  9. Mellemkjær, L.
  10. Kaaks, R.
  11. Katzke, V.A.
  12. Schulze, M.B.
  13. Frenoy, P.
  14. Mancini, F.R.
  15. De Magistris, M.S.
  16. Macciotta, A.
  17. Masala, G.
  18. Agnoli, C.
  19. Tumino, R.
  20. Boer, J.M.A.
  21. Verschuren, W.M.M.
  22. Enget Jensen, T.M.
  23. Olsen, K.S.
  24. Skeie, G.
  25. Chirlaque, M.-D.
  26. Petrova, D.
  27. Castro-Espin, C.
  28. Quirós, J.R.
  29. Guevara, M.
  30. Amiano, P.
  31. Borné, Y.
  32. Sandström, M.
  33. Nilsson, L.M.
  34. Heath, A.K.
  35. Mayen, A.-L.
  36. Huybrechts, I.
  37. Weiderpass, E.
  38. Boutron-Ruault, M.-C.
  39. Dossus, L.
  40. Rinaldi, S.
  41. Truong, T.
  42. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Clinical Nutrition

ISSN: 1532-1983 0261-5614

Año de publicación: 2023

Volumen: 42

Número: 7

Páginas: 1115-1125

Tipo: Artículo

DOI: 10.1016/J.CLNU.2023.05.012 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible