Dietary amino acids and risk of stroke subtypes: a prospective analysis of 356,000 participants in seven European countries

  1. Tong, T.Y.N.
  2. Clarke, R.
  3. Schmidt, J.A.
  4. Huybrechts, I.
  5. Noor, U.
  6. Forouhi, N.G.
  7. Imamura, F.
  8. Travis, R.C.
  9. Weiderpass, E.
  10. Aleksandrova, K.
  11. Dahm, C.C.
  12. van der Schouw, Y.T.
  13. Overvad, K.
  14. Kyrø, C.
  15. Tjønneland, A.
  16. Kaaks, R.
  17. Katzke, V.
  18. Schiborn, C.
  19. Schulze, M.B.
  20. Mayen-Chacon, A.-L.
  21. Masala, G.
  22. Sieri, S.
  23. de Magistris, M.S.
  24. Tumino, R.
  25. Sacerdote, C.
  26. Boer, J.M.A.
  27. Verschuren, W.M.M.
  28. Brustad, M.
  29. Nøst, T.H.
  30. Crous-Bou, M.
  31. Petrova, D.
  32. Amiano, P.
  33. Huerta, J.M.
  34. Moreno-Iribas, C.
  35. Engström, G.
  36. Melander, O.
  37. Johansson, K.
  38. Lindvall, K.
  39. Aglago, E.K.
  40. Heath, A.K.
  41. Butterworth, A.S.
  42. Danesh, J.
  43. Key, T.J.
  44. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
European Journal of Nutrition

ISSN: 1436-6215 1436-6207

Año de publicación: 2024

Volumen: 63

Número: 1

Páginas: 209-220

Tipo: Artículo

DOI: 10.1007/S00394-023-03251-4 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor