Dietary amino acids and risk of stroke subtypes: a prospective analysis of 356,000 participants in seven European countries
- Tong, T.Y.N.
- Clarke, R.
- Schmidt, J.A.
- Huybrechts, I.
- Noor, U.
- Forouhi, N.G.
- Imamura, F.
- Travis, R.C.
- Weiderpass, E.
- Aleksandrova, K.
- Dahm, C.C.
- van der Schouw, Y.T.
- Overvad, K.
- Kyrø, C.
- Tjønneland, A.
- Kaaks, R.
- Katzke, V.
- Schiborn, C.
- Schulze, M.B.
- Mayen-Chacon, A.-L.
- Masala, G.
- Sieri, S.
- de Magistris, M.S.
- Tumino, R.
- Sacerdote, C.
- Boer, J.M.A.
- Verschuren, W.M.M.
- Brustad, M.
- Nøst, T.H.
- Crous-Bou, M.
- Petrova, D.
- Amiano, P.
- Huerta, J.M.
- Moreno-Iribas, C.
- Engström, G.
- Melander, O.
- Johansson, K.
- Lindvall, K.
- Aglago, E.K.
- Heath, A.K.
- Butterworth, A.S.
- Danesh, J.
- Key, T.J.
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ISSN: 1436-6215, 1436-6207
Año de publicación: 2024
Volumen: 63
Número: 1
Páginas: 209-220
Tipo: Artículo