MARÍA PUY PORTILLO BAQUEDANO-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (43)

2021

  1. Adipogenesia, osasunaren etsai edo lagun?

    Ekaia: Euskal Herriko Unibertsitateko zientzi eta teknologi aldizkaria, Núm. 39, pp. 11-21

  2. Current knowledge on beetroot bioactive compounds: Role of nitrate and betalains in health and disease

    Foods, Vol. 10, Núm. 6

  3. Fruktosaren kontsumoak eragin ditzakeen osasun arazoak: konponbidea arazo bihurtzen denean

    Ekaia: Euskal Herriko Unibertsitateko zientzi eta teknologi aldizkaria, Núm. 41, pp. 109-126

  4. Probióticos, parabióticos y postbióticos en la prevención y tratamiento de alteraciones de la salud relacionadas con el síndrome metabólico

    Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 25, Núm. 3, pp. 32-33

  5. Pterostilbene modifies triglyceride metabolism in hepatic steatosis induced by high-fat high-fructose feeding: A comparison with its analog resveratrol

    Food and Function, Vol. 12, Núm. 7, pp. 3266-3279

  6. Sexu-dimorfismoa gizakian: inplikazioak osasunean eta diagnostiko klinikoan

    Ekaia: Euskal Herriko Unibertsitateko zientzi eta teknologi aldizkaria, Núm. 41, pp. 97-108

2020

  1. Adipozitoak, obesitatea eta osasuna: uste baino erlazio konplexuagoa

    Elhuyar: zientzia eta teknika, Núm. 340, pp. 82-85

  2. Anti-obesity effects of macroalgae

    Nutrients, Vol. 12, Núm. 8, pp. 1-29