Noemi
Arias Rueda
Publications by the researcher in collaboration with Noemi Arias Rueda (12)
2017
-
A combination of resveratrol and quercetin induces browning in white adipose tissue of rats fed an obesogenic diet
Obesity, Vol. 25, Núm. 1, pp. 111-121
2016
-
Erratum to: MicroRNAs involved in the browning process of adipocytes (Journal of Physiology and Biochemistry, 10.1007/s13105-015-0459-z)
Journal of Physiology and Biochemistry
-
MicroRNAs involved in the browning process of adipocytes
Journal of Physiology and Biochemistry, Vol. 72, Núm. 3, pp. 509-521
2015
-
Liver delipidating effect of a combination of resveratrol and quercetin in rats fed an obesogenic diet
Journal of Physiology and Biochemistry, Vol. 71, Núm. 3, pp. 569-576
2014
-
The combination of resveratrol and conjugated linoleic acid attenuates the individual effects of these molecules on triacylglycerol metabolism in adipose tissue
European Journal of Nutrition, Vol. 53, Núm. 2, pp. 575-582
-
¿Son los isómeros del ácido linolénico conjugado una alternativa a isómeros del ácido linoleico conjugado en la prevención de la obesidad?
Endocrinología y nutrición: órgano de la Sociedad Española de Endocrinología y Nutrición, Vol. 61, Núm. 4, pp. 209-219
-
¿Son los isómeros del ácido linolénico conjugado una alternativa a isómeros del ácido linoleico conjugado en la prevención de la obesidad?
Endocrinologia y Nutricion
2013
-
Effects of resveratrol on changes induced by high-fat feeding on clock genes in rats
British Journal of Nutrition, Vol. 110, Núm. 8, pp. 1421-1428
2011
-
Changes in white adipose tissue metabolism induced by resveratrol in rats
Nutrition and Metabolism, Vol. 8
-
Influencia de los ácidos grasos omega-3 de la linaza (linum usitatissimum) en el desarrollo del cerebro de ratas recién nacidas
Nutricion Hospitalaria, Vol. 26, Núm. 5, pp. 997-1003
-
Resveratrol y prevención de la obesidad
Revista Espanola de Nutricion Humana y Dietetica, Vol. 15, Núm. 3, pp. 121-122
-
The combination of resveratrol and conjugated linoleic acid is not useful in preventing obesity
Journal of Physiology and Biochemistry, Vol. 67, Núm. 3, pp. 471-477