Publications by the researcher in collaboration with LEIXURI AGUIRRE LÓPEZ (13)
2019
-
Effect of wakame and carob pod snacks on non-alcoholic fatty liver disease
Nutrients, Vol. 11, Núm. 1
2018
-
Diseño y validación de cuestionarios para la evaluación de la competencia sobre desarrollo sostenible y responsabilidad social
Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: Libro de resúmenes XV FECIES
2017
-
De doctorando/a a profesor/a: propuestas de formación
Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: libro de resúmenes XIV FECIES
-
La competencia de sostenibilidad y responsabilidad social en la asignatura de Restauración Colectiva
Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: libro de resúmenes XIV FECIES
2016
-
Erratum to: MicroRNAs involved in the browning process of adipocytes (Journal of Physiology and Biochemistry, 10.1007/s13105-015-0459-z)
Journal of Physiology and Biochemistry
-
Involvement of miR-539-5p in the inhibition of de novo lipogenesis induced by resveratrol in white adipose tissue
Food and Function, Vol. 7, Núm. 3, pp. 1680-1688
-
MicroRNAs involved in the browning process of adipocytes
Journal of Physiology and Biochemistry, Vol. 72, Núm. 3, pp. 509-521
2015
-
Liver delipidating effect of a combination of resveratrol and quercetin in rats fed an obesogenic diet
Journal of Physiology and Biochemistry, Vol. 71, Núm. 3, pp. 569-576
-
Potential application of non-flavonoid phenolics in diabetes: Antiinflammatory effects
Current Medicinal Chemistry, Vol. 22, Núm. 1, pp. 112-131
2014
-
The combination of resveratrol and conjugated linoleic acid attenuates the individual effects of these molecules on triacylglycerol metabolism in adipose tissue
European Journal of Nutrition, Vol. 53, Núm. 2, pp. 575-582
2013
-
Effects of pomegranate seed oil on glucose and lipid metabolism-related organs in rats fed an obesogenic diet
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 61, Núm. 21, pp. 5089-5096
2011
-
Resveratrol y prevención de la obesidad
Revista Espanola de Nutricion Humana y Dietetica, Vol. 15, Núm. 3, pp. 121-122
-
The combination of resveratrol and conjugated linoleic acid is not useful in preventing obesity
Journal of Physiology and Biochemistry, Vol. 67, Núm. 3, pp. 471-477