Publicaciones en las que colabora con MARÍA PUY PORTILLO BAQUEDANO (37)

2014

  1. New pre-coded food record form validation

    Revista Espanola de Nutricion Humana y Dietetica, Vol. 18, Núm. 3, pp. 118-126

  2. Validación de un nuevo registro alimentario precodificado

    Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 18, Núm. 3, pp. 118-126

2012

  1. Delipidating effect of resveratrol metabolites in 3T3-L1 adipocytes

    Molecular Nutrition and Food Research, Vol. 56, Núm. 10, pp. 1559-1568

  2. Effects of restructured pork containing himanthalia elongata on adipose tissue lipogenic and lipolytic enzyme expression of normo- and hypercholesterolemic rats

    Journal of Nutrigenetics and Nutrigenomics, Vol. 5, Núm. 3, pp. 158-167

  3. Resveratrol regulates lipolysis via adipose triglyceride lipase

    Journal of Nutritional Biochemistry, Vol. 23, Núm. 4, pp. 379-384

2010

  1. Olive Oil and Uncoupling Proteins

    Olives and Olive Oil in Health and Disease Prevention (Elsevier Inc.), pp. 1087-1093