LEYRE
GRAVINA ALFONSO
Publicaciones (33) Publicaciones de LEYRE GRAVINA ALFONSO
2024
-
Class size as a determinant factor in dietary changes in nursing students
Nutrición clínica y dietética hospitalaria, Vol. 44, Núm. 1, pp. 173-179
-
Correlates of eating behaviors in adolescence: A systematic review of qualitative studies
Nutrition Reviews, Vol. 82, Núm. 6, pp. 749-776
2023
-
Elecciones y creencias alimentarias: interrelación con la adherencia a la dieta mediterránea, preferencias alimentariasy consumo de alimentos en estudiantes de enfermería.
Nutrición clínica y dietética hospitalaria, Vol. 43, Núm. 1, pp. 20-30
-
Enseñanza y aprendizaje sobre nutrición en estudiantes de enfermería: revisión de alcance
Enfermería global: revista electrónica trimestral de enfermería, Vol. 22, Núm. 2, pp. 522-554
-
Factores relacionados con la calidad de sueño de los técnicos en emergencias sanitarias y sus hábitos de sueño durante la pandemia de COVID-19
Revista espanola de salud publica, Vol. 97
-
Factors influencing dietary inequalities among adolescents in Madrid and Bilbao: a qualitative research project
Gaceta Sanitaria, Vol. 37
-
Herritarren ikuspegitik Bilboko auzo bateko jarduera fisikoaren hiri-ingurunea aztertzen
Osasun zientziak: V. Ikergazte Nazioarteko Ikerteta Euskaraz. 2023eko maitzaren 17, 18 eta 19 Donostia, Euskal Herria.
-
Photovoice tresna elikadura-ingurunearen azterketa kualitatiborako
Ekaia: Euskal Herriko Unibertsitateko zientzi eta teknologi aldizkaria, Núm. 44, pp. 63-80
-
Validez de las ecuaciones CEEW para la estimación de peso en pacientes pediátricos españoles
Anales de Pediatría: Publicación Oficial de la Asociación Española de Pediatría ( AEP ), Vol. 98, Núm. 3, pp. 229-231
-
Validity of CEEW equations for weight estimation in Spanish pediatric patients
Anales de Pediatria, Vol. 98, Núm. 3, pp. 229-231
2022
-
Análisis de la dieta y la adherencia a la dieta mediterránea de los Técnicos en Emergencias Sanitarias y su evolución durante la pandemia COVID-19 en relación con factores sociodemográficos y de salud
Nutrición clínica y dietética hospitalaria, Vol. 42, Núm. 3, pp. 79-85
-
Factors associated with health-related quality of life in Spanish Emergency Medical Technicians
European journal of emergency medicine : official journal of the European Society for Emergency Medicine, Vol. 29, Núm. 6, pp. 452-454
2021
-
Dificultades de aprendizaje sobre el efecto de la fibra en la salud en estudiantes de Enfermería: estudio fenomenográfico
XXV Encuentro internacional de investigación en cuidados. Online 2021: libro de ponencias
-
Exploring the effect of two different teaching strategies on first-year nursing students’ understanding of nutritional concepts: A mixed-method approach
Nurse Education in Practice, Vol. 56
-
Residents’ insights on their local food environment and dietary behaviors: A cross-city comparison using photovoice in Spain
International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol. 18, Núm. 19
2020
2019
-
El debate universitario guiado: una nueva herramienta docente que propiciael aprendizaje profundo y significativo
Ikaskuntza-irakaskuntza akademikoaren eremu berriak arakatzen
2017
-
N-3 fatty acid supplementation during 4 weeks of training leads to improved anaerobic endurance capacity, but not maximal strength, speed, or power in soccer players
International Journal of Sport Nutrition and Exercise Metabolism, Vol. 27, Núm. 4, pp. 305-313
2016
-
Basketball performance is related to maturity and relative age in elite adolescent players
Journal of Strength and Conditioning Research, Vol. 30, Núm. 5, pp. 1325-1332
2014
-
Relationship between the relative age effect and anthropometry, maturity and performance in young soccer players
Journal of Sports Sciences, Vol. 32, Núm. 5, pp. 479-486