Estimated dietary intakes of flavonols, flavanones and flavones in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) 24 hour dietary recall cohort
- Zamora-Ros, R.
- Knaze, V.
- Luján-Barroso, L.
- Slimani, N.
- Romieu, I.
- Fedirko, V.
- Santucci De Magistris, M.
- Ericson, U.
- Amiano, P.
- Trichopoulou, A.
- Dilis, V.
- Naska, A.
- Engeset, D.
- Skeie, G.
- Cassidy, A.
- Overvad, K.
- Peeters, P.H.M.
- María Huerta, J.
- Sánchez, M.-J.
- Quirós, J.R.
- Sacerdote, C.
- Grioni, S.
- Tumino, R.
- Johansson, G.
- Johansson, I.
- Drake, I.
- Crowe, F.L.
- Barricarte, A.
- Kaaks, R.
- Teucher, B.
- Bas Bueno-De-Mesquita, H.
- Van Rossum, C.T.M.
- Norat, T.
- Romaguera, D.
- Vergnaud, A.-C.
- Tjønneland, A.
- Halkjær, J.
- Clavel-Chapelon, F.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Touillaud, M.
- Salvini, S.
- Khaw, K.-T.
- Wareham, N.
- Boeing, H.
- Förster, J.
- Riboli, E.
- González, C.A.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 0007-1145, 1475-2662
Año de publicación: 2011
Volumen: 106
Número: 12
Páginas: 1915-1925
Tipo: Revisión