Dietary intake of advanced glycation end products (AGEs) and changes in body weight in European adults
- Cordova, R.
- Knaze, V.
- Viallon, V.
- Rust, P.
- Schalkwijk, C.G.
- Weiderpass, E.
- Wagner, K.-H.
- Mayen-Chacon, A.-L.
- Aglago, E.K.
- Dahm, C.C.
- Overvad, K.
- Tjønneland, A.
- Halkjær, J.
- Mancini, F.R.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Fagherazzi, G.
- Katzke, V.
- Kühn, T.
- Schulze, M.B.
- Boeing, H.
- Trichopoulou, A.
- Karakatsani, A.
- Thriskos, P.
- Masala, G.
- Krogh, V.
- Panico, S.
- Tumino, R.
- Ricceri, F.
- Spijkerman, A.
- Boer, J.
- Skeie, G.
- Rylander, C.
- Borch, K.B.
- Quirós, J.R.
- Agudo, A.
- Redondo-Sánchez, D.
- Amiano, P.
- Gómez-Gómez, J.-H.
- Barricarte, A.
- Ramne, S.
- Sonestedt, E.
- Johansson, I.
- Esberg, A.
- Tong, T.
- Aune, D.
- Tsilidis, K.K.
- Gunter, M.J.
- Jenab, M.
- Freisling, H.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1436-6215, 1436-6207
Año de publicación: 2020
Volumen: 59
Número: 7
Páginas: 2893-2904
Tipo: Artículo