Associations between dietary inflammatory scores and biomarkers of inflammation in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) cohort
- Lécuyer, L.
- Laouali, N.
- Viallon, V.
- Artaud, F.
- Hébert, J.R.
- Shivappa, N.
- Agudo, A.
- Tjønneland, A.
- Mellemkjær, L.
- Kaaks, R.
- Katzke, V.A.
- Schulze, M.B.
- Frenoy, P.
- Mancini, F.R.
- De Magistris, M.S.
- Macciotta, A.
- Masala, G.
- Agnoli, C.
- Tumino, R.
- Boer, J.M.A.
- Verschuren, W.M.M.
- Enget Jensen, T.M.
- Olsen, K.S.
- Skeie, G.
- Chirlaque, M.-D.
- Petrova, D.
- Castro-Espin, C.
- Quirós, J.R.
- Guevara, M.
- Amiano, P.
- Borné, Y.
- Sandström, M.
- Nilsson, L.M.
- Heath, A.K.
- Mayen, A.-L.
- Huybrechts, I.
- Weiderpass, E.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Dossus, L.
- Rinaldi, S.
- Truong, T.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1532-1983, 0261-5614
Año de publicación: 2023
Volumen: 42
Número: 7
Páginas: 1115-1125
Tipo: Artículo