Publicaciones en las que colabora con OLAIA MARTÍNEZ GONZÁLEZ (8)
2024
-
FODMAP Content Like-by-like Comparison in Spanish Gluten-free and Gluten-containing Cereal-based Products
Plant Foods for Human Nutrition, Vol. 79, Núm. 2, pp. 545-550
2023
-
Producción de cervezas artesanas sin gluten: guía para su elaboración
GLUTEN 3S, (UPV/EHU)
2022
-
Gluten-Free Products: Do We Need to Update Our Knowledge?
Foods, Vol. 11, Núm. 23
-
Implementation of Sustainability and Social Responsibility Competencies in the Degree of Human Nutrition and Dietetics
Shaping a Sustainable Future: Innovative Teaching Practices for Educating Responsible Leaders (Baden-Baden: Nomos, 2022), pp. 343-354
-
Performance of Apple Pomace for Gluten-Free Bread Manufacture: Effect on Physicochemical Characteristics and Nutritional Value
Applied Sciences (Switzerland), Vol. 12, Núm. 12
2021
-
Gluten and fodmaps relationship with mental disorders: Systematic review
Nutrients, Vol. 13, Núm. 6
2020
-
FODMAP urriko dieta eta haien erabilgarritasuna hesteko gaixotasunen maneiuan.
Ekaia: Euskal Herriko Unibertsitateko zientzi eta teknologi aldizkaria, Núm. 38, pp. 155-182
2018
-
Evaluación de la mejora del conocimiento y comportamiento en torno a la sostenibilidad de alumnado del Grado de Nutrición Humana y Dietética
Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: Libro de resúmenes XV FECIES