Meal patterns across ten European countries - Results from the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) calibration study

  1. Huseinovic, E.
  2. Winkvist, A.
  3. Slimani, N.
  4. Park, M.K.
  5. Freisling, H.
  6. Boeing, H.
  7. Buckland, G.
  8. Schwingshackl, L.
  9. Weiderpass, E.
  10. Rostgaard-Hansen, A.L.
  11. Tjonneland, A.
  12. Affret, A.
  13. Boutron-Ruault, M.C.
  14. Fagherazzi, G.
  15. Katzke, V.
  16. Kühn, T.
  17. Naska, A.
  18. Orfanos, P.
  19. Trichopoulou, A.
  20. Pala, V.
  21. Palli, D.
  22. Ricceri, F.
  23. Santucci De Magistris, M.
  24. Tumino, R.
  25. Engeset, D.
  26. Enget, T.
  27. Skeie, G.
  28. Barricarte, A.
  29. Bonet, C.B.
  30. Chirlaque, M.D.
  31. Amiano, P.
  32. Quirós, J.R.
  33. Sánchez, M.J.
  34. Dias, J.A.
  35. Drake, I.
  36. Wennberg, M.
  37. Boer, J.M.A.
  38. Ocké, M.C.
  39. Verschuren, W.M.M.
  40. Lassale, C.
  41. Perez-Cornago, A.
  42. Riboli, E.
  43. Ward, H.
  44. Forslund, H.B.
  45. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Public Health Nutrition

ISSN: 1475-2727 1368-9800

Año de publicación: 2016

Volumen: 19

Número: 15

Páginas: 2769-2780

Tipo: Artículo

DOI: 10.1017/S1368980016001142 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor